handigereistips.nl

Alles over reizen!

Weekendje weg met prive zwembad? Bekijk dan deze tips!

3 min read

Wil je een weekendje weg met prive zwembad boeken? Wat een tof idee! Misschien heb je gewoon zin om urenlang in het zwembad rond te dobberen of wil je jouw vriend of vriendin verrassen met een luxe overnachting in een wellness huisje. Wat de reden ook is; een weekendje weg met prive zwembad klinkt altijd als een goed idee! Om de keuze voor een accommodatie zo gemakkelijk mogelijk te maken, deel ik in dit artikel 4 leuke tips waar je kunt genieten van een luxe overnachting met een eigen zwembad.  

Luxe weekendje weg in een b&b met zwembad

Wist je dat er in Nederland veel leuke mogelijkheden zijn om een B&B met zwembad te boeken? Het grote voordeel van overnachten in een b&b is dat de accommodatie relatief kleinschalig is. In tegenstelling tot bijvoorbeeld grote hotels of vakantieparken ervaar je hier meer gastvrijheid. Sommige b&b’s zijn zelfs zo klein dat ze maar één accommodatie aanbieden. Hierdoor beschik je automatisch over een privé zwembad, helemaal voor jou alleen! Lijkt dit je iets? Dan zijn B&B Soestdijk, B&B Tremele en B&B De Streek absoluut een aanrader. Zijn deze verblijven niet meer beschikbaar? Dan kun je op Galekkeropvakantie.nl een handig overzicht vinden met leuke B&B’s met zwembad in Nederland. 

5 prive zwembad met overnachting.jpg wordt weergegeven

Wellness weekendje weg in Limburg

Een andere mogelijkheid om een prive zwembad met overnachting te boeken, is door op zoek te gaan naar een luxe vakantiehuisje. Boek bijvoorbeeld een wellness huisje in Limburg. Om precies te zijn op Roompot Resort Arcen. Hier staat een prachtig vakantiehuis dat geschikt is voor maximaal 8 personen. Naast de mooie inrichting met zwembad heeft dit huisje ook nog eens een aantal luxe wellness faciliteiten zoals een bubbelbad, een infrarood sauna en een sunshower. Ben je met het hele gezin of een stel vrienden en zoek je een fijne plek voor een luxe weekendje weg met prive zwembad in Nederland. Dan is dit the place to be!

Luxe overnachting in een wellness suite met prive zwembad

Naast b&b’s en vakantiehuisjes kun je er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om lekker naar een hotel te gaan. In Nederland zijn er namelijk hotels die een zwembad suite hebben. Deze luxe hotelkamers beschikken dus over een eigen zwembad, helemaal voor jou en je partner. Vergeet dus niet je zwemkleding mee te nemen! Sta je al te popelen om zo’n luxe suite te boeken? Dan kun je wat mij betreft het beste terecht bij Van der Valk Akersloot in Alkmaar. Bestel er een flesje champagne bij en je weet zeker dat jouw weekendje weg super romantisch wordt! 

Slapen in een bungalow met zwembad in Drenthe

Als laatste tip heb ik nog een luxe bungalow met prive zwembad voor je gevonden in Drenthe. Deze accommodatie kun je boeken bij Landal de Bloemert en ligt direct aan het water. In totaal kun je hier met 8 personen verblijven. Neem eerst met z’n allen een duik in het diepe om vervolgens lekker samen te eten in de sfeervolle woon- eetkamer. Heb je nog niet genoeg ontspanning gehad? Dan kun je hier ook gebruik maken van de sauna en de zonnebank. Kortom, dit is een geweldige accommodatie voor een luxe weekendje weg met prive zwembad. 

5 weekendje weg met prive zwembad.jpg wordt weergegeven

Waar ga jij een weekendje weg met prive zwembad boeken?

En.. Waar zie jij jezelf het liefst in het zwembad duiken? Ga je voor de luxe zwembadvilla op Resort Arcen, kies je voor B&B Soestdijk of wordt het toch een luxe overnachting bij Van der Valk Akersloot in Alkmaar? Ik hoop dat je door bovenstaande tips meer inspiratie hebt gekregen om een leuke accommodatie uit te zoeken en wens je ontzettend veel plezier tijdens jouw weekendje weg.