handigereistips.nl

Alles over reizen!

Rijbewijs in Nijmegen halen ging sneller dan gepland

2 min read
Rijbewijs in Nijmegen

Rijbewijs in Nijmegen Al langere tijd dacht ik erover om mijn rijbewijs in Nijmegen te gaan halen. Het enige wat mij tegenhield, waren de kosten die hierbij komen kijken. Het is namelijk best een flinke investering die je moet doen en ik wist niet zeker of ik dit ervoor over had. Toen ik het er met mijn ouders over had, waren zij zo lief om voor te stellen dat zij de helft gingen betalen. Dat was helemaal niet wat ik wilde, maar daardoor heb ik er uiteindelijk wel voor gekozen om het te gaan doen.

Hier haalde ik mijn rijbewijs in Nijmegen

Rijbewijs in Nijmegen

Toen ik op zoek ging naar een instructeur om mijn rijbewijs in Nijmegen te gaan halen, wist ik eigenlijk niet zo goed waar ik op moest letten. Een goede vriendin heeft mij uiteindelijk een aantal dingen gegeven waar ik naar moest vragen. Het belangrijkste is natuurlijk dat je een fijne instructeur hebt waarmee je het goed kunt vinden. Hiervoor heb ik toen een proefles gepland, want op die manier leerde ik hem direct kennen. Daarnaast moet je ook vooraf bepalen hoe vaak per week je les wilt. Over het algemeen leer je sneller wanneer je vaker per week in de auto stapt, dus dit wilde ik dan ook graag. Toen ik hiernaar vroeg, vertelde hij mij dat ik zoveel kon inplannen als dat ik zelf wilde. Dit is uiteindelijk hetgeen geweest wat de doorslag heeft gegeven voor mij.

Een moeilijke route

Mijn rijbewijs in Nijmegen halen bleek wat lastiger dan in de rest van het land. Er is namelijk een rotonde die berucht is voor zijn vele ongelukken. Gelukkig ging dit al direct de eerste keer erg goed, dus ik had niets om me druk over te maken. Uiteindelijk mocht ik sneller dan verwacht op voor mijn examen bij het CBR en deze heb ik ook nog eens in 1 keer gehaald!