handigereistips.nl

Alles over reizen!

Handige tips voor een vakantie in Turkije!

2 min read
turkije

tips vakantieTwee weken geleden ben ik op vakantie in Turkije geweest. Daarom kan ik jullie tips voor een vakantie in Turkije geven. Twee weken geleden ben ik naar een van de mooiste plekken op het schiereiland Bodrum wat ook het St. Tropez van Turkije genoemd wordt geweest, hier hadden we vrij uitzicht over de prachtige baai van Gundogan.

turkijeIk ging eigenlijk nooit naar Turkije. Wij gingen elk jaar naar Spanje en dit jaar wilde mijn vriend en ik een keer wat anders. We waren opzoek naar een leuk romantisch plaatsje. We vroegen daarom wat rond bij vrienden en een goede vriend van me vertelde me over Bodrum. Het lijkt hier op het mooie St.Tropez en daar hebben mijn vriend en ik zeker van genoten. Mijn goede vriend vertelde me toen dat ik eens een kijkje moest nemen op de website van Villa Azuro. Hier vind je namelijk de mooiste villa’s voor de leukste prijzen. De villa’s zijn erg luxe en je hebt een mooi zwembad tot je beschikking. Deze vriend was erg positief en daarom besloten mijn vriend en ik om hier te boeken.

vakantie in turkijeVolgend jaar weer!

We zijn inmiddels dus geweest en dit was echt top. Bodrum is echt een prachtig eiland en we hebben enorm genoten. Het weer was super en het eten in Turkije erg lekker. De villa is inderdaad erg luxe en dat vonden wij toch wel erg belangrijk. We hebben het er enom leuk gehad en daarom hebben we zelfs al voor volgend jaar geboekt.