handigereistips.nl

Alles over reizen!

WTW filters voor frisse lucht!

1 min read
filter

WTW filtersBij mij thuis was het de laatste tijd erg benauwd. Dit is erg slecht voor je gezondheid. Ik kreeg bijvoorbeeld erg veel last van hoofdpijn en hier wilde ik van af. Mijn gezondheid vind ik erg belangrijk en daar heb je frisse lucht voor nodig. Gelukkig heb ik kennis leren maken met de WTW filters, dit heeft een hoop voor mij veranderd. Mijn oude ventilatiesysteem was namelijk kapot en daardoor heb ik een nieuwe aan moeten schaffen. Ik kreeg toen de tip om WTW filters te gebruiken en die filters gebruik ik nu ook.

Deze filters zijn namelijk erg goed voor het milieu. Schone lucht van buiten kan worden opgewarmd en warme en koude lucht blijft goed gescheiden. Pas geleden kwam een goede vriendin bij mij op bezoek en zij merkte direct verschil. Het is niet meer zo benauwd bij mij thuis en dat maakt het een stuk fijner om bij mij thuis te zijn. De filters zijn overigens absoluut niet duur en dat maakt het ook een stuk aantrekkelijker. Je hebt ze gelukkig ook snel in huis en dat maakt alles een stuk makkelijker. Ik heb er zelf meteen een aantal besteld.

wtwBlij met mijn keuze!filter

Sinds ik het nieuwe systeem met de filters heb is het weer een stuk fijner om thuis te zijn. Ik nodig nu weer veel mensen uit omdat de lucht in mijn huis schoon is. Buiten dat is het ook nog eens een fijn idee dat ik milieubewust bezig ben.