handigereistips.nl

Alles over reizen!

Vastgoed Spanje kopen

2 min read
Villa

Puur Spanje is een makelaar die huizen verkoopt in Spanje aan Nederlanders. Ze zijn begonnen met dit bedrijf, omdat ze zelf wilden verhuizen naar het zonnige Spanje. Ze hebben dit uiteindelijk ook gedaan alleen was het heel lastig om een goed huis te vinden voor een mooie prijs. Zeker als je de taal niet spreekt. Verder hebben ze geen vergelijking in Nederland en daarom is het best lastig om sommige dingen te begrijpen rond een huis kopen. De mensen van Puur Spanje kunnen het kopen van vastgoed Spanje makkelijker maken. Ze hebben al vele jaren ervaring in het kopen en verkopen van huizen in Spanje en willen je graag helpen met het vervullen van je droom.

Spanje

Website van Puur Spanje

De website zit erg goed in elkaar. Je kan een goed idee krijgen van het bedrijf. Verder kan je ook lezen hoe het allemaal werkt in Spanje en hoe Puur Spanje te werk gaat binnen het bedrijf. Daarnaast kan je ook lezen waar ze actief zijn en wat de voordelen zijn van deze plekken. Als je een appartement wilt kopen in Spanje kan dit ook allemaal hierbij zijn er wel meer dingen waar je op moet letten. Dit kan je ook allemaal vinden op de website. Tot slot kan je ook kennismaken met de familie van wie dit bedrijf is.

verhuizen

Gebied waarin ze actief zijn

Ze hebben huizen in 2 verschillende delen van het land. Ze hebben huizen in Costa Calida en in Costa Blanca Zuid. Dit zijn 2 hele lucratieve plekken om te wonen. Het toerisme ligt hier laag en daarom is de natuur nog in takt. Daarnaast is de cultuur ook in stand gehouden doordat er bijna alleen mensen wonen die hier zijn geboren. Tot slot is alles dichtbij. Je hebt de kust met mooi water en de stad is dichtbij. Ook zijn de winkels en alles wat je nodig hebt op fietsafstand.