handigereistips.nl

Alles over reizen!

Een voetbalreis naar Barcelona is een droom!

2 min read

De mooiste reis die jij als voetbalfan zult maken is een voetbalreis naar Barcelona. De sfeer in het stadion, grootheden als Messi, Frenky de Jong en Griezmann met eigen ogen aanschouwen… Het is allemaal echt de moeite waard. En je hoeft het allemaal niet zelf uit te zoeken. Wanneer je een voetbalreis naar Barcelona boekt, zit alles erbij in. Je kunt natuurlijk zelf alles gaan uitzoeken, maar waarom zou je? Online vind je veel informatie, maar je bent, als je zelf gaat boeken, niet verzekerd van een goede plek. Boek je je voetbalreis naar Barcelona via Voetbalreizen, dan kun je er zeker van zijn dat je altijd een goede plek in het stadion hebt.

Een voetbalreis naar Barcelona: belangrijke weetjes

Het stadion van FC Barcelona heet Camp Nou, maar dat wist je vast al. Maar wist je ook dat er in dat stadion maar liefst 99.354 plekken zijn? Al deze plekken zijn, zodra het weer mogelijk is, gevuld met fans van Barcelona en natuurlijk wat fans van de tegenpartij. Het stadion is niet alleen maar een voetbalstadion. In Camp Nou is ook het drukstbezochte museum van Spanje te vinden. De kaartjes hiervoor boek je er natuurlijk direct bij.

Loop waar de grootheden lopen

Als echte fan wil je natuurlijk de full experience. En dus ga je ook voor een rondwandeling door Camp Nou. Als je op tijd bent, kun je dit nog doen voor je je stoel voor de wedstrijd opzoekt. Je kunt tot drie uur voor de wedstrijd het stadion ontdekken door de aangegeven route te lopen. Loop door de spelerstunnel, bezoek de kleedkamers, neem een kijkje in de VIP boxen en waan je een verslaggever in de persruimte. Op wedstrijddagen kan het zijn dat de tour wordt ingekort of dat bepaalde zaken niet te bezoeken zijn. Om er zeker van te zijn dat je alles kunt zien, plan je je tour liever op de dag voor of na de wedstrijd.

Ook andere voetbalreizen regel je online

Heb je altijd al eens het stadion van Tottenham Hotspur willen bezoeken? Je regelt dit online! En wat denk je van het bijwonen van een wedstrijd van Manchester United in Old Taffert? Geen probleem. Het is nu alleen nog afwachten tot alle wedstrijden weer met publiek gespeeld mogen gaan worden. Zodra dat weer kan, regel jij de voetbalreis van je dromen. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.