handigereistips.nl

Alles over reizen!

Overnachten in Venlo

2 min read
Eten

Overnachting Hotel Maashof

Bij hotel Maashof in Venlo krijgt u de mogelijkheid om helemaal tot rust te komen. Zo hebben zij een rustgevende omgeving omringt met voldoende bomen. U kunt ook gebruik maken van het restaurant met heerlijke lokale en verse gerechten. Dit maakt het samen allemaal onvergetelijk. Overnachten in Venlo doet u dus bij hotel Maashof.

Er is een ruime keus uit de soorten kamers. Zo kunt u kiezen uit de ‘Comfort kamer’, ‘Deluxe kamer’ of zelfs een luxe ‘Suite’. Gezellig met het hele gezin naar hotel Maashof? Geen probleem, dan kunt u gebruik maken van de familiekamers!

Overnachten in Venlo

Hoe het allemaal begonnen is

Hotel Maashof is toen die tijd gestart met forellenvijvers. Er kwamen er steeds meer mensen hierop af en uiteindelijk hebben zij de omslag gemaakt om een hotel te starten op deze plek. Aangezien de hotel steeds bekender werd, zijn zij hiermee doorgegaan. Dit is uiteindelijk zo goed verlopen dat er meerdere activiteiten bij te boeken is voor de gasten.

Activiteiten

Naast het overnachten hebben wij natuurlijk ook een heel groot aanbod aan allerlei verschillende activiteiten die in de buurt geboekt kunnen worden. Er is een mogelijkheid om een op segway of een e-scooter te rijden. Als u rustig wilt wandelen en genieten van de natuur, dan is dat natuurlijk ook een mogelijk. Op onze site kunt u precies zien wat er allemaal te boeken is.

Restaurant

Graag verwelkomen wij u in ons restaurant dat toegankelijk is voor jong en oud. Gerechten die vers worden bereid, met een niet te vergeten assortiment aan dessert na het dineren. Wat ze vaak ook zeggen: ‘Liefde gaat door de maag’. Een feestje te vieren? Daar zorgen wij voor! Wij kunnen gezellige borrels regelen en we hebben plaats voor bedrijfsfeesten. Met mooi zonnig weer is er ook een mogelijkheid om te barbecueën met minimaal 8 personen. Er is een keus uit diverse barbecue pakketten en als u met meer dan 20 personen komt, kunt u ook een chef kok in huren!