handigereistips.nl

Alles over reizen!

Veilige en betaalbare parkeerplaats op Schiphol gezocht?

3 min read

Het is voor velen een doorn in het oog. Een veilige en betaalbare parkeerplaats op en rond Schiphol vinden. Wie alleen al een kort bezoek doet aan Schiphol weet als geen ander hoe duur de parkeerkosten zijn. Een goudmijn voor de Schiphol groep. Alternatieven lijken al gauw ver weg en velen denken dat het niet tot nauwelijks goedkoper is.

Schiphol long term parking is een zeer bekende parkeerplaats van Schiphol. Het is een groot parkeerterrein net naast de vertrek- en aankomsthal en biedt ruime parkeergelegenheid voor een groot aantal auto’s. Parkeren daar is duur, schofterig duur. Wie zijn auto daar een week achterlaat is al gauw honderden euro’s lichter. Dat veel mensen niet weten dat er nog veel meer parkeeraanbieders bestaan is niet zo gek gezien je op de bebording alleen de Schiphol long term parking ziet staan.

Veel alternatieve parkeeraanbieders zijn niet bekend bij de mensen. Dat is erg zonde aangezien er veel geld en tijd kan worden bespaard! Ik snap dat mensen denken dat het parkeerterrein van Schiphol dichtbij is en dus heel efficiënt. Maar wist u dat er tientallen aanbieders op en rond het Schipholterrein bestaan die dichterbij of even dichtbij zijn?

Luxe parkeerservices bij alternatieve parkeeraanbiedersparkeren-schiphol-300x199

Er bestaan tegenwoordig handige vergelijkingssites waar je een aanbieder kunt kiezen die voldoet aan jouw wensen. Voor de een is de goedkoopste parkeerplaats rond Schiphol het belangrijkste, de ander vindt reistijd het belangrijk en weer een ander ziet graag een combinatie van twee. Op een website als www.247parkerenschiphol.nl kun je heel gemakkelijk zien welke aanbieder jouw wensen bevredigt.

Zo kun je bij heel wat aanbieders kiezen voor valet parking. Dit is een vorm van parkeren waarbij je wordt afgezet in jouw eigen auto bij de aankomst- en vertrekhal. Je hebt dus geen reistijd aangezien de chauffeur jouw eigen auto overneemt. Je hebt hier totaal geen omkijken naar. Je overhandigt de sleutel aan de chauffeur en deze brengt jouw auto naar een veilige parkeerplek. De chauffeur zorgt er uiteraard ook weer voor dat bij aankomst jouw auto weer netjes voor de deur staat! Zo stap je in en kun je zo weer naar huis rijden. Hoe makkelijk kan het zijn.

Je kunt ook kiezen om te worden gebracht. Dit wordt over het algemeen een shuttle service genoemd. Bij deze vorm van parkeren zet je zelf je auto op een parkeerterrein en wordt je door de parkeeraanbieder zelf naar Schiphol gebracht. Meestal is dit op nog geen 5 minuten van Schiphol vandaan. Kom je weer terug van je reis, dan wordt je weer keurig opgehaald.

Naast deze vormen van parkeren bieden veel alternatieve parkeeraanbieders, anders dan de diensten van Schiphol zelf, een service aan waarbij je je auto kan laten wassen en uitzuigen. Dat is nog eens lekker thuis komen! Je auto is helemaal schoon en je rijdt fris en fruitig naar huis.

Belangrijk om te weten is dat op de alternatieve parkeerterreinen je auto ook standaard wordt bewaakt. Dat geeft ook tijdens je reis een goed gevoel!

Op een website als www.247parkerenschiphol.nl kun je zelf kiezen welke dienst je graag wilt hebben. Je kunt kiezen voor een parkeerdienst die veel goedkoper is dan het lang parkeren van Schiphol zelf. Daarnaast kun je kiezen voor parkeeraanbieders met veel extra luxe services. In ieder geval een stuk goedkoper dan long term parking op Schiphol en ook nog eens veel beter! Laat je dus niet overhalen om op het terrein van Schiphol te parkeren. Kies voor een alternatief!