handigereistips.nl

Alles over reizen!

Parkeren Schiphol

1 min read

logo-quickparking1Parkeren bij Schiphol wordt steeds meer bekend. Steeds meer mensen maken er gebruik van dan een paar jaar geleden en dat komt door de goede service, de goede prijzen en het gemak. Het is fijn om met je eigen auto naar Schiphol te gaan, deze daar achter te laten wetende dat ie in goede handen is en als je terug komt weer lekker met je eigen auto terug naar huis te gaan. Wij gaan jou nog wat vertellen over de extra services van parkeren bij Schiphol. parkeren schiphol

Extra services

Behalve bij Schiphol kunnen parkeren zijn er ook nog andere services bij en rondom Schiphol waar jij als klant gebruik van kunt maken. Bij de parkeeraanbieder van het Autohotel bijvoorbeeld kun je overnachten als je vlucht vertraagd is of als je op tijd bij je vlucht wilt zijn. Dit is mogelijk om samen te boeken met de parkeerplaats van je auto en dan ben je goedkoper uit, dan als je het apart boekt.

Ook bieden sommige aanbieders aan om je auto tijdens afwezigheid te wassen. Zo stap je na je vakantie is een super schone auto en dit wordt al aangeboden van 10 euro waardoor het ook de moeite waard is.

Weten wat voor services er nog meer aangeboden worden? Kijk dan snel op onze site.