handigereistips.nl

Alles over reizen!

Tenten in verschillende soorten en maten te koop

2 min read
Tenten

Bij de megastore van Obelink tenten, heb je een enorme keuze. De showroom heeft Tentenmeerdere modellen staan, die je kan kopen. Het valt op dat de meeste mensen tegenwoordig op zoek zijn naar een model. Deze moet groot genoeg zijn en makkelijk op te zetten. Vroeger had je alleen maar de keuze uit een bungalowtent of een klein slaaptentje. Tegenwoordig kan je het zo gek niet verzinnen, of daar is wel een tent voor gemaakt.

Als voorbeeld heb je de opblaastent. Dit model heeft geen tentstokken, maar tunnels die je op kan blazen. Voordeel is dat je binnen een mum van tijd de tent al kan inrichten en gaan genieten van jouw vakantie. Als voorbeeld heb je een model welk geschikt is voor zes personen. Een erg ruim model, met heel veel ruimte, bovendien is deze momenteel in de aanbieding.

Zeer groot assortiment aan tenten kan je bij Obelink vinden

TentenOok bestaan er tenten die je nog sneller op kan zetten en dat zij de pop-up tenten. Echter zijn deze niet geschikt voor een heel gezin, daarvoor zijn deze te klein. Het leuke aan deze modellen zijn, dat je deze makkelijk mee kan nemen als je naar een feest of een festival gaat. Dit model weegt iets meer dan twee kilo, dus makkelijk mee te nemen. Om dit model op te zetten hoef je alleen maar de tent uit de tas te halen, de rest gaat vanzelf. Binnen een paar seconde kan jij al jouw intrek in deze tent nemen.

Wanneer je van plan bent om een lange vakantie te houden in eigen land of in het buitenland, dan kan je het beste kiezen voor een bungalowtent of een mooie piramidetent. Het leuke aan een piramidetent is dat je hier meerdere slaapcompartimenten in hebt, waar de kinderen ieders apart in kunnen slapen.