handigereistips.nl

Alles over reizen!

Camping de Gijzel in Brabant, aanrader

2 min read
Vakantie

Camping de Gijzel in Brabant, sinds wij dit adres een aantal jaren geleden hebben ontdekt. Komen  wij hier elk jaar weer terug om lekker vakantie te kunnen vieren. Omdat ik net weer een nieuwe reservering heb staan. Bracht dit mij op het idee om mijn complimenten achter te laten op dit blog. Want wanneer je hier gaat kamperen, dan kan ik het mij niet voorstellen dat je het hier niet naar je zin zal hebben.

Om te beginnen is de camping de Gijzel in Brabant op een zeer fraaie en nette locatie gevestigd. De staanplaatsen zijn erg netjes en goed onderhouden. Op de meeste plaatsen is zelfs kunstgras aangelegd zodat je niet op kale plekken komt te staan. Met name in de voortent, kan dit wel eens hinderlijk zijn.

Camping de Gijzel in Brabant

Camping de Gijzel in Brabant heeft het perfecte plaat(s)je

Wat ik ook zo fijn vind aan camping de Gijzel in Brabant, is dat je zoveel mogelijkheden vindt. Wil je echt genieten van de pure rust of wil je de Brabantse gezelligheid proeven. De camping is erg centraal gelegen en hierdoor kun je letterlijk alle kanten op. Zelf zijn wij al meer dan tevreden met de nabije omgeving van de camping. Je kunt de meest prachtige wandelingen en fietstochten maken. Elke keer dat wij hier op vakantie zijn geweest, kwamen wij weer als herboren thuis omdat wij echt zijn bijgekomen. Dit jaar hebben wij een nieuwe fotocamera gekocht om die perfecte plaatjes die zowel de camping als de omgeving biedt, goed vast te kunnen leggen.

Ik raad je aan om zelf eens te kijken op de website om te zien wat ik bedoel. Op de website krijg je al een goede impressie van wat je allemaal kunt verwachten. Wij zijn er nu eigenlijk al klaar voor om onze vrije tijd weer op deze fijne plek door te kunnen brengen.

Camping