handigereistips.nl

Alles over reizen!

Vakantiepark Dordogne straalt klasse uit!

2 min read
Dordogne

Vakantiepark DordogneHet onderwerp van vandaag: vakantiepark Dordogne. De reden hiervan? Dagelijks probeer ik jullie de beste tips op het gebied van vakantie’s te geven. Ik ben zelf een echte reiziger en ik ga dan ook meerdere keren per jaar op vakantie. Alle tips die ik jullie geef zijn dus gebaseerd op eigen ervaringen. Vandaag ga ik het dus hebben over een vakantiepark in Frankrijk.

Ik was al in veel landen geweest, maar een land als Frankrijk trok mij op de een of andere manier nooit aan. Afgelopen zomer ben ik dan toch naar Frankrijk geweest, niet omdat ik dit zelf zo graag wilde maar eigenlijk vooral omdat mijn vriend hierheen wilde. Hij was hier in zijn jeugd veel geweest en hij had hier veel mooie herinneringen aan overgehouden. Vroeger ging hij altijd naar de Dordogne, een erg mooie streek in Frankrijk. Als we dan toch naar Frankrijk gingen wilde ik op zijn minst in een erg mooi vakantiepark zitten, daarom zijn we het internet opgegaan en hebben we gezocht naar een mooi park.

Vakantiepark Frankrijk is echt super!

Op het internet kwamen we gelukkig al snel uit op de website van vakantiepark Dordogne. Wij kwamen op deze website terecht dankzij de velen positieve recensies op het internet. Op de website kwamen we al snel een mooi vakantiehuis tegen, we besloten meteen om te boeken, en dat is achteraf absoluut een goede keuze geweest.

Al vanaf het moment dat wij naar onze vakantiebestemming toe reden was het een groot feest. Het huisje was echt super mooi en wij hadden hier eigenlijk alles dat we nodig hadden. Over Frankrijk zelf heb ik me flink vergist. Afgelopen zomer ben ik er namelijk achtergekomen dat Frankrijk echt prachtig is en dan doel ik vooral  Dordogneop de Dordogne, een echte aanrader voor elke vakantieganger die lekker wil ontspannen.