handigereistips.nl

Alles over reizen!

Reizen naar het populaire Hawaii

1 min read

Hawaii is een van de meest gewilde en geliefde vakantiebestemmingen. De eilandengroep Hawaii is een onderdeel en staat van de Verenigde Staten van Amerika en is aan de westkust gelegen in de Stille Oceaan. Hawaii wekt bij veel mensen het ultieme vakantie gevoel op. Witte stranden, een unieke taal en tropische feestelijke sferen.

Wist je dat Hawaii uit veel verschillende eilanden bestaat. Dit zijn er zelfs 137! De bekendste eilanden van Hawaii zijn: Big Island Hawaii, Kauai, Lanai, Maui, Molokai, Niihau en Oahu. Ieder eiland heeft een zeer eigen identiteit, wat het zo bijzonder maakt. Op de Nederlandse Hawaii site staan in een handig overzicht voor ieder eiland een top 20 aan leuke en bijzonderwaardigste activiteiten. Bekijk deze voordat je op reis gaat naar Hawaii en laat je inspireren.

tekst3-hawaiiOver Hawaii is ontzettend veel te vertellen. Speciaal voor de Nederlandse liefhebbers van de eilanden is een website opgezet. Wilt u meer te weten komen over het prachtige Hawaii? Ga dan voor meer informatie naar de Nederlandse website: http://www.hawai.nl.