handigereistips.nl

Alles over reizen!

Last minute op vakantie: waar naartoe?

1 min read

Heb je zin in een last minute reis naar een plek met genoeg zon? Dan kun je tijden de zomer en de winter een last minute reis naar Egypte maken. Vanwege de ligging aan de Rode Zee is Egypte de echte zonzekere bestemming. Dankzij bepaalde goedkope prijzen van de tickets kun je binnen enkele dagen met jouw reis starten.

Een last minute reis maken naar Egypte zorgt helemaal niet voor spijt. Hier zul je dus de tijd van jouw leven hebben. Er zijn natuurlijk ook andere plekken waar je last minute naar toe kan gaan. Zo kun je bijvoorbeeld gaan naar Turkije en Spanje. Maar door de ligging van Egypte nabij de evenaar, is dit de perfecte last minute bestemming voor een zonvakantie.

Waar vind je last minute tickets?

Last minute tickets kan je op verschillende manieren vinden, namelijk:

  • Bij Schiphol: De dag dat je weg wilt, moet je gaan naar Schiphol en dan vraag je naar de vluchten voor die dag. Vroeger kon dit met success gebeuren, maar tegenwoordig gebeurd het minder. Hierdoor is de kans groot dat je lang moet wachten en soms gewoon terug naar huis kunt gaan.
  • Via een reisbureau: Een bezoek brengen aan een reisbureau is nogsteeds zo bekend. Hier kan je wel geholpen worden met je wensen en vaak krijg je een beeld van de kosten van je vakantie.
  • Zoeken op het internet: Het internet gemaakt om van alles te vinden. Zo kun je ook kijken welke websites last minute tickets hebben.