handigereistips.nl

Alles over reizen!

Interessante Efteling aanbieding

1 min read
Efteling aanbieding

Op zoek naar een leuke Efteling aanbieding, dan ben je hier aan het juiste adres. Het pretpark gaan bezoeken en aansluitend een heerlijke overnachting in Hotel de Kroon gaan beleven. Echt een
package deal, zoals zij dit hier noemen. Je kan hier een keuze maken uit diverse mogelijkheden, van één of meer overnachtingen met aansluitend een bezoek aan het nabij gelegen pretpark. Bovendien kan je na een heerlijke overnachting genieten van een heerlijk ontbijtbuffet, wat inclusief de prijs is. Kinderen tot 3 jaar, kunnen van dit alles gratis meegenieten.

Je hebt de keuze om te overnachten in Hotel de Kroon, of in het GuestHouse Hotel, Beiden zijn zusjes van elkaar en hierdoor kan jij van alle faciliteiten gebruik maken.

Efteling aanbieding

Bekijk hier de Efteling aanbieding

Wat leuk is om te weten, wanneer je een bezoek gaat brengen aan dit hotel, is dat het GuestHouse Hotel een eigen bier heeft gebrouwen. Zij leveren hun oude brood aan @openbier, zij gaan dit gebruiken als grondstof voor dit bier. Vanaf april is dit hier te verkrijgen onder de naam KETSHILLS SPECIAL BLOND. Zeker het proberen waard en op deze manier wordt de voedselverspilling tegen gegaan.

Ons verblijf in het hotel en aansluiten het gebruik maken van een diner, was voortreffelijk. Wij hebben allemaal heerlijk genoten en zullen dit zeker nog een keer over willen doen.