handigereistips.nl

Alles over reizen!

Een bus huren voor je schoolreis doe je bij Gebo Tours

2 min read

Bent u van plan binnenkort met uw klas op schoolreis te gaan en om die reden een bus te huren? Dat kan bij Gebo Tours! Of u nu een bezoekje wilt brengen aan Avonturenpark Hellendoorn of met uw klas graag een dagje naar De Natuurschool in Lauwersoog wilt; het kan allemaal. Naast het feit dat Gebo Tours u graag van A naar B brengt, bieden zij ook arrangementen aan bij de verschillende tripjes. Zo is de hele dag direct voor u geregeld!

Gebo Tours heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het organiseren van schoolreizen. Dit geldt voor kinderen van verschillende leeftijden. De touringcars waarin Gebo Tours uw groep vervoert, beschikken allemaal over een toilet. Daarnaast zijn ze allemaal voorzien van dubbele beglazing, airconditioning, een dvd-speler en – niet onbelangrijk – gordels. Zo kan Gebo Tours u garanderen dat de reis vlekkeloos en veilig verloopt.

Scala aan mogelijkheden

Zoals hierboven al vermeld zijn er veel mogelijkheden waar u met uw klas met Gebo Tours heen kan reizen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een locatie als attractiepark Slagharen? Geniet met de hele klas van meer dan dertig attracties en beleef een avontuurlijke dag met zijn allen. Een handige bijkomstigheid is dat je via Gebo Tours ook direct leuke arrangementen kan aanschaffen. Zo kunt u de kinderen tijdens het dagje Slagharen bijvoorbeeld verblijden met een frietje, wat drinken of een waterijsje. Zelf heeft u er dan maar weinig omkijken naar!

Naast Slagharen zijn er natuurlijk tal van andere redenen waarom u een bus kunt huren bij Gebo Tours voor uw schoolreis. Wilt u graag naar Gelderland? Kijk dan eens naar de mogelijkheden om met de klas naar Dolfinarium of Julianatoren te gaan. Meer op zoek naar een wat rustigere schoolreis? Dan is Dierenpark Hoenderdaell in Anna Paulowna (Noord-Holland) of kinderboerderij Buitenwereld in Houten (Utrecht) misschien een alternatief.

Voordelige tarieven

Zoals u wellicht al leest zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarnaast hanteert Gebo Tours ook nog eens de meest voordelige tarieven. Die tarieven zijn uiteraard wel van meerdere factoren afhankelijk. Dit zijn de periode wanneer u reist, de afstand en de lengte van uw reisdag. Als laatste is het vanzelfsprekend ook van belang hoe groot het aantal personen is waarmee u een bus wilt huren voor uw schoolreis.