handigereistips.nl

Alles over reizen!

Het ultieme vakantiegevoel

2 min read
De Leistert

Ga je op vakantie dan wil je het ultieme vakantiegevoel hebben, de kinderen worden lekker vermaakt en hebben de tijd van hun leven. Voor zowel jongeren als ouderen is vakantiepark De Leistert het perfecte park, een levendig vakantiepark bomvol faciliteiten om te doen voor jong en oud. Pluck en Pien nemen de kinderen iedere dag aan de hand mee, samen maken ze de mooiste en spannendste avonturen mee. Of je nu hartje zomer gaat of midden in de winter, een geslaagde vakantie is een feit.

De Leistert

Op het kampeerveld of een bungalow

Ben je een liefhebber van kamperen of houd je van wat meer luxe, bij De Leistert heb je verschillende mogelijkheden. Heerlijk tussen de andere kampeerders, of in je eigen tuin wanneer je een bungalow hebt gehuurd. Huur je een bungalow dan staat deze op een eigen kavel, dus geen huisjes die tegen elkaar aan staan zoals bij de andere bungalowparken. Niet voor niets is het park een van de mooiste parken die Nederland kent. Gewaardeerd met vijf sterren, mede door de faciliteiten en de schitterende bungalows.

Altijd wat te beleven

Of je nu in de overdekte park plaza naar de speeltuin gaat, of je neemt een duik in het verwarmde buitenbad. Maar een spelletje volleybal op het sportveld is natuurlijk ook mogelijk, of ga je lekker roeien in de vijver bij het dagstrand? Wat je ook wilt doen er is altijd vanalles mogelijk, zowel zomer en winter is er een vol programma voor de kinderen. In het klushuis kunnen de kinderen onder begeleiding de leukste dingen knutselen. Zo hebben de ouders even de tijd op een terrasje een kopje koffie te drinken.