handigereistips.nl

Alles over reizen!

Dagje Efteling

2 min read
pretparkreizen efteling

Gisteren was het weer een fantastische dag op de Efteling. Mijn zoontje en ik zijn dol op dit pretpark! Wij moeten een dik uurtje rijden maar het is altijd de moeite waard! Via de Efteling-app kan je meevolgen op je gsm-toestel hoelang de wachtrijen zijn op het moment. Zo moet je niet de hele dag in ellenlange rijen staan. Wij zijn vaste bezoekers van dit park en wij hebben hier nog geen slechte ervaringen opgelopen, het is een geslaagde uitstap gegarandeerd. Ook de winter happening is zeker de moeite voor pretparkreizen!

pretparkreizen movieparkMoet je gezien hebben!

Wat je zeker moet gezien hebben is de show van Raveleijn! Best op voorhand even tickets gaan halen aan de kiosk voor het theater. Deze tickets kosten je niets, maar zo houd het park het aantal bezoekers bij per show. Dit om overboeking voor te zijn en iedereen van een plaats te garanderen. Er zijn meerdere show’s per dag. Deze show is een prachtig spektakel die gespeeld wordt in een fantasiewereld. Er worden ook dieren gebruikt voor de show!

Er zijn veel prachtige attracties die je zeker bezocht moet hebben waaronder ‘Joris en de draak’, ‘De vliegende Hollander’, ‘De baron’ en de laatste nieuwe ‘Symbolica’! Als je niet zeker zijt welke attracties voor je kinderen van toepassing zijn, dan kan je dit raadplegen op de kaart die je aan de inkom kunt krijgen, de app, of je kunt het gewoon vragen aan de medewerkers.

Mijn zoontje van 8 jaar durfde gisteren voor de eerste keer op de Python. Dit is een attractie die twee loopings heeft! Hij kreeg na de rit ook een ‘Python Diploma’. Zo kon hij thuis laten zien aan zijn papa wat hij gedurfd heeft in de Efteling!
Bovendien ligt dit park er ook altijd kraaknet bij!

Ons zien ze zeker terug in de Efteling!