handigereistips.nl

Alles over reizen!

3 redenen om naar Mallorca op vakantie te gaan

2 min read

Het uitzoeken van een vakantiebestemming kan soms best lastig zijn. Blijf je in Europa, ga je verder weg, wil je een zonvakantie of moeten er ook dingen te doen zijn? Er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden. In dit artikel vertellen we je alles over Mallorca als vakantiebestemming en waarom jij hier echt een keer heen moet!

Het weer

Mallorca is een Spaans eiland en het klimaat is er fantastisch. De zon schijnt bijna altijd en in de zomermaanden valt er nauwelijks neerslag. Ideaal dus als je behoefte hebt aan een lekkere zonvakantie gedurende de zomer. De winters op Mallorca zijn erg zacht, dus mocht je op zoek zijn naar een zonvakantie in de winter, dan is dit eiland ook zeker een goede optie.

Genoeg te doen

Er is van alles te doen op Mallorca. In de hoofdstad Palma de Mallorca kan je heerlijk winkelen, genieten van alle restaurants en de oude stad bewonderen. Op de rest van het eiland is ook genoeg te doen. Zo heb je er prachtige stranden en leuke dorpjes. En als je er lekker wilt ontspannen kan dat ook natuurlijk, je hebt namelijk de beste hotels Mallorca!

Leuk voor jong en oud

Zowel voor jongeren, gezinnen of stellen is het een heerlijk eiland. Voor de jongeren zijn er genoeg uitgaansmogelijkheden, vooral in de hoofdstad. Je vindt er zelfs een aantal Nederlandse clubs en bars. Daarnaast heb je op een aantal stranden ook genoeg wateractiviteiten, wat heerlijk is voor kinderen. Meer op zoek naar rust? Geen zorgen, op het eiland zijn ook genoeg plekken te vinden waar het rustig is en je heerlijk kan ontspannen.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je meer over dit prachtige eiland te weten komen? Neem dan eens een kijkje op de website van Op naar Mallorca voor nog meer informatie.