handigereistips.nl

Alles over reizen!

Vind de goedkoopste rondreizen

2 min read

Goedkoperondreis.com is DE website voor het vinden van goedkope rondreizen. Wij bieden de mooiste, leukste en beste rondreizen naar bestemmingen over de hele wereld tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Want, om veel van de wereld te zien hoef je niet altijd te hoofdprijs te betalen. Wij zochten voor jou goedkope en goede vluchten, hotels en tours voor een aangename vakantie. Ook vind je bij ons de meest up-to-date en scherpste acties. Daarnaast vind je hier veel praktische trips, de beste reistijden en de leukste bezienswaardigheden per land en gebied.

 

Bestemmingen over de hele wereld

Onder de tab ‘bestemmingen’ vind je rondreizen naar bestemmingen over de hele wereld: Europa, Azië, Afrika, de Carribean, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Oceanië. Of je nou dichtbij huis wilt blijven in Europa of eindelijk die droomreis gaat maken naar Australië: je vindt hier de mooiste plekken en bezienswaardigheden en karakteristieke kenmerken van het gebied zoals het weer, het type landschap en hoe je dit gebied het beste kunt bereizen.

 

Scherpe aanbiedingen

Wij hebben speciaal voor jou de beste acties geselecteerd uit het aanbod van betrouwbare Nederlandse en Belgische reisaanbieders. Kras is een van de grootste reisbureaus van Nederland en deze organisatie biedt regelmatig aantrekkelijk aanbiedingen aan. Wij hebben deze aanbiedingen overzichtelijk voor je op een rij gezet. Je kunt ook per type reis de beste aanbiedingen selecteren. Afhankelijk van jouw verwachtingen kun je kiezen voor scherp geprijsde rondreizen, stedenreizen, Fly drive aanbiedingen, safari specials en de voordeligste trips in jouw zomervakantie.

 

Eerlijk en betrouwbare reisorganisatiessuperdeals

Wij werken alleen met de beste en erkende reisorganisaties. De reisorganisaties op onze site zijn door ons persoonlijke en zorgvuldig uitgekozen en geselecteerd op betrouwbaarheid, eerlijkheid en ANVR. Zo ben je er altijd van verzekerd jouw reis te boeken bij een betrouwbare partij. Het ANVR logo waarborgt de kwaliteit van de bureaus: reisorganisaties die dit logo voeren hanteren allemaal dezelfde voorwaarden en worden daarom gezien als betrouwbaar.

 

Goede hotels

Bij een fijne reis hoort een goed hotel. Op onze site kun je via Booking.com snel en simpel de beste hotels tegen de scherpste prijzen boeken. Je hebt keuze uit meer dan 800.00 hotels, villa’s en appartementen in alle landen van de wereld.

 

Rondreis op maat

Als je specifieke plekken of landen wilt bezoeken of met een select gezelschap op reis wilt dan kun je bij ons ook een rondreis op maat boeken. Wij selecteerden enkele reisorganisatie die ook reizen op maat aanbieden. Bij ons kun je vragen naar een vrijblijvende offerte voor jouw droomreis op maat. De organisaties kunnen je zeer goed advies geven over mooie routes, reisduur, te bezoeken bezienswaardigheden, het boeken van vluchten en het afsluiten van eventuele reisverzekeringen.

 

Altijd de beste prijs en kwaliteit

Op deze site ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Elke week vind je hier nieuwe rondreizen en nieuwe aanbiedingen. Wij hebben de selectie op prijs en bestemming al voor jou gedaan, het enige wat jij hoeft te doen is jouw droomreis te boeken.