handigereistips.nl

Alles over reizen!

Vakantieboerderij Brabant is de bestemming van dit jaar!

1 min read

Dag allemaal, jullie weten dat ik gek ben op vakanties en hier dan ook alles over kan vertellen.  Ik denk dat ik vandaag weer een leuke tip heb voor de mensen die graag in Nederland op vakantie gaan. Ik ga het vandaag namelijk hebben over vakantieboerderij Brabant. Ik wilde deze zomer wat met vrienden gaan doen en het liefste in Nederland. Daarom ben ik het internet opgegaan en daar kwam ik veel leuke dingen tegen. Na goed zoeken kwam ik uit bij vakantieboerderij Brabant. Op de website zag ik een mooie accommodatie en de site zelf ziet er ook goed uit. Ik heb mijn vrienden toen meteen verteld over deze luxe boerderij en hun leek het ook wel wat. We hebben daarom meteen contact opgenomen met de mensen van de vakantieboerderij en uiteindelijk hebben we een week geboekt.

Een geweldige week

Inmiddels is de week weg al voorbij en kan ik jullie vertellen dat wij een super leuke tijd gehad hebben. De boerderij was erg luxe en Brabant zelf is natuurlijk erg gezellig. We hebben veel gelachen en we hebben Antwerpen bezocht. De boerderij ligt dichtbij Eindhoven en Antwerpen waardoor het erg makkelijk is om deze leuke steden te bezoeken. Wij hebben in ieder geval een erg leuke tijd gehad, dit is een echte aanrader en ik denk dat veel mensen dit leuk zouden vinden.