handigereistips.nl

Alles over reizen!

Taxi Amsterdam Schiphol, reizen als een ster

2 min read

Vanwege mijn werk reis ik veel en ik kom dan ook vaak op Schiphol. Parkeren op Schiphol is alleen super duur en met het openbaar vervoer vind ik ook niet handig met al mijn bagage. Bovendien vertrekken die vliegtuigen ook op de meest onmogelijke tijdstippen dus vrienden vragen is ook niet altijd een optie. Via via zocht ik naar een taxi Amsterdam Schiphol en via vrienden kwam ik bij Startaxi uit.

Schiphol taxiWat een fijne en comfortabele manier om op Schiphol te komen! Uiterst vriendelijke en nette chauffeurs en een hele goede service. Tijd en plaats maakt niet uit, er wordt echt meegedacht en duidelijke afspraken gemaakt. En het fijne is dat je vooraf precies weet hoeveel je moet betalen. Dus geen gedoe meer met taximeters. Naast contant kun je ook met pin of credit card betalen. Echt heel gemakkelijk en klantvriendelijk. Ik word netjes bij de vertrekhal afgezet en keurig weer opgehaald bij de aankomsthal op het afgesproken tijdstip.

Groepsvervoer

Toen ik met mijn vriendinnen een weekje weg ging, hebben we ook gebruik gemaakt van een taxi Amsterdam Schiphol. Dit hebben we wel tijdig gereserveerd omdat we met een groep waren. Dit vonden ze heel fijn omdat ze er rekening mee konden houden en een taxibusje voor ons konden reserveren. En voor ons ook fijn want zo konden we allemaal comfortabel reizen.

Startaxi rijdt niet alleen op Schiphol maar in de hele omgeving. Ik laat me nu dus ook ophalen op feestjes in Amsterdam en omstreken. Veilig en comfortabel in een luxueuze taxi. Ik hou er van.

Airport transfer