handigereistips.nl

Alles over reizen!

Schitterende vakantie naar Seychellen geboekt!

1 min read
vakantie Seychellen

Een vakantie Seychellen boeken voor een aantrekkelijke lage prijs? Dit wilt toch iedereen? Wist jij dat je dit tegenwoordig ook kunt realiseren! Voor enkele weken terug wilde ik samen met mijn man eens naar de zon vliegen. Hier in Nederland  regende het de gehele week al en daar was ik aardig klaar mee. Wij hadden op dat moment twee weken vakantie en daar genoten wij niet bepaald van. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing zodat wij alsnog naar het buitenland kunnen gaan. Voldoende keuze op het internet maakte mij zelfs aan het twijfelen, want naar welk land willen wij eigenlijk naartoe?

vakantie Seychellen

Keuze maken om te vertrekken!

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Silktravel.nl. Dit bedrijf heeft diverse accommodaties in het assortiment waaruit je eenvoudig kunt kiezen. Wat mij direct opviel waren de kosten die zij hanteren. Voor een last minute betaal je hier echt bijna niks voor! Je vertrekt vanaf het vliegveld en vervolgens kun je optimaal genieten van een welverdiende reis naar de zon. Ik kon het niet laten en ben bij dit bedrijf gaan boeken. Binnen enkele minuten, nadat ik had geboekt, kreeg ik al een bericht dat het geheel is aangekomen en dat onze reis vast staat! Onze vakantie naar Seychellen gaat eindelijk geslaagd worden!

 

vakantie Seychellen