handigereistips.nl

Alles over reizen!

Goood Resort Bonaire heeft een mooi complex!

1 min read

logo_top

Welkom beste lezers, leuk dat jullie weer gekomen zijn om een van mijn stukjes te lezen! Vandaag heb ik als hoofd onderwerp Goood Resort Bonaire. Maar voor dat ik verder ga vertellen over het onderwerp wil ik jullie eerst bedanken dat jullie de tijd blijven nemen om mijn vakantie verhalen door te lezen! Dit geeft mij namelijk veel voldoening ik vindt het super leuk om alle verhalen met jullie te delen. Het zou mooi zijn als ik in de toekomst nog meer mensen zou kunnen zien op mijn blogs! Maar verder over het onderwerp van vandaag, ik zal even in het kort vertellen hoe ik hier op ben gekomen. Het zit namelijk zo mijn vrienden en ik waren op zoek naar een vakantie in een lekker warm land! Maar na lang zoeken konden we de hele tijd maar niks bijzonders vinden. Als we dan daadwerkelijk iets gevonden hadden dan was het vaak vol geboekt, of het is veel te duur.

Maar toen kwamen we met een beetje geluk op iets leuks!

We kwamen toevallig op Goood Resort Bonaire terecht, dit is een resort dat heel erg hoog aangeschreven staat. Dit komt door dat alles er goed geregeld word, de kamersimg_0750_328x219
tre3456uyjhgner65uyjhnbvc3467
worden elke dag goed schoon gehouden, het eten en drinken is ook uitstekend. Ze bieden ook vanuit het resort veel uitstapjes en activiteiten aan en dat is echt heel gaaf! Ik zou zeggen mocht je ooit op zoek zijn naar zo iets dan zou ik zeker op de website bekijken!