handigereistips.nl

Alles over reizen!

Apneu op Snurkpagina voor vakantie

1 min read

1Veel mensen gaan op vakantie met een groep vrienden en komen er dan achter dat ze heel hard snurken in hun slaap. Dit is bij mij laatst op vakantie gebeurd, vrienden sliepen op de zelfde kamer als ik en die vertelde mij de dag erna dat ik veel snurkte. Ik ben na de vakantie meteen langs Apneu op Snurkpagina gegaan om vast te stellen wat ik precies zou kunnen hebben. Want wat het ook is het kon nooit goed zijn bedacht ik mezelf. Ik moest dus heel snel stappen ondernemen aangezien we nog een keer op vakantie zouden gaan naar Turkije. Ik heb dus dit bedrijf gebeld en gevraagd om een afspraak met spoed. en ja hoor, Het was zo geregeld ik kon meteen de volgenden dag langs om me eens te laten controleren. 2

 

Ik ben blij dat ik langs ben geweest!

Na het gesprek met een van de artsen die werkzaam is bij Apneu op Snurkpagina kreeg ik een middeltje mee en dat werkte als wonder middel. Het was een soort van beugel die er dus voor zorgde dat ik snachts dus nergens last meer van had. Ik ben heel blij dat ik op deze kliniek ben gewezen door een vriend van mij. Het was heel aangenaam om er te komen en de dokter nam zijn tijd om met mij te praten en dit was echt heel prettig! Ik zou het iedereen aanraden die twijfelt of die wel goed slaapt!3 

More Stories